jag älskar dig

Du bästavän. Bara du. Ingen annan.
.
.


Ur mitt perspektiv

Saker som du kanske inte ser.. Ser jag. Eftersom ingenting för dig har förändrats, eller jo.. På ett sett. Du har det bättre, mycket bättre.
.
Varför jag ser det så bra är för att jag alltid har varit nummer 1, alltid, och jag är inte det längre, jag förstår dig, jag hade troligen gjort samma sak..
.
Och jag vet att du själv inte ser det.. För jag har varit där, gjort det du gör, sagt det du säger, sett det som du ser. Men inte fören man förlorar det som gör vad man ser, ser man vad man har gjort.
.
Och på riktigt.. Saknar jag att vara din nummer ett. Men det vet jag väl att jag inte alltid kommer vara? Jag vet att någon dag kommer någon hamna ivägen.. Och då kommer den betyda mer än livet för dig, mer än familjen, även din bästavän.
.
Jag vet hur det är..
.

// Ditt andrahands val.

Vaken!

Förstå vilken lycka imorse när man är så extreeemt trött, tvingar sig upp ur sängen men hinner inte till duschen innan farmor säger "har du ställt tillbaka klockan en timme?" lyckaaaaa!
.
Men.. så lägger jag mig i sängen 1 10 minuter sen inser att min mobil ändrar om sig själv till vintertid. FML. Redigt FML kan jag meddela.
.
Haha sååå ledsen, så måste man tvinga sig upp ändå ur sängen, kliva in i duschen, men tog en snabb dusck! Säkert bara en kvart 20 minuter, och tro mig det är typ rekord!!
.
Nu måste jag börja hitta kläder och sminka mig, bloggar sen ;)
.


Till matilda

Matilda.. Jag vet hur mycket du har kämpat för det här, för att det ska funka, och jag är så jävla ledsen att det ändå alltid fuckar upp sig tillslut. Jag älskar dig mer än jag kan beskriva.. Mer än någon kan beskriva. Jag hoppas verkligen att det blir som du vill tillslut, men jag vet också att du inte vet vad du vill, just för att det har blivit såhär..
.
Jag vet att alla kanske säger så, och du inte tror på det, men du vet att jag vet hur du känner och tillslut fixar sig det.. Även om det är slut här, så fixar det sig, om det är slut här, så är det av rätt anledning, då är allt fixat. Men jag tror inte att det är det.. Jag tror att det finns så mycket mer. Och jag hoppas på det. Jag hoppas det blir ni. Med tanke på hur jobbigt ni har haft det fram och tillbaka..
.
Jag älskar dig så mycket och vill inte se dig sårad, du vet att jag gör allt för dig, allt för att inte se dig ledsen. Ett leende på dina läppar och du har gjort min dag, på riktigt. Jag älskar dig allra mest världens finaste vän!
.

Hand i hand, tills döden skiljer oss åt.

Sängen nästa

Tjaaa! Såg klart filmen ganska nyss och nu ska jag hoppa in i duschen sen sova! Ska ta bussen vid 10 imorgon.. Så måste verkligen sova! Dock med duschen så kommer det bara bli typ 5 timmar.. Men aja.. Puss sötnosar!
.

I pausen




Hur ofta sminkar du dig?

Svar: Ja.. I princip 1-2 dagar i veckan oftast.. För man inte orkar ha smink i skolan osv, så det är på helgerna bara. Klart ibland på vardagar, men nästan aldrig!

vad är det du är mest stolt över , av din kropp alltså?

Hmm.. Är inte stolt över mycket alls.. Men om jag måste välja något är det nog min rumpa.

skulle du kunna tänka dig att bli mörkhårig?

Jag är mörkhårig..?

Hur lång är du?

1.62 haha..

Hur mycket väger du?

50-53 någonting sånt!

Tips på bra schampoo för blondiner?

Antagligen silverschampo..?





Varför började du blogga?

Det började när jag var runt 12 kanske, mina vänner startade bloggar och det verkade kul, jag inspererades väldigt mycket av storbloggarna också.

läser du andras bloggar?

Jaa! Många, orkar inte räkna men favoritbloggen Desirénilsson.se

vad tycker du om Kissie?

Det är olika.. Först hata jag henne, sen tyckte jag hon verka snäll och tänkte typ "nej hon har blivit bättre, varför tycker alla så dåligt om henne?" men nu på senaste tiden har jag verkligen märkt hur mycket hon provocerar för bloggen..

Vad tycker du om Dessie?

Hon verkar som världens skönaste människa! Hon är huuur snäll som helst och säkert helt underbar!

Vad tycker du om Paow?

Hon är gullig, verkar ha kul för det mesta och verkar väldigt snäll!

Läser din pappa din blogg?

Tror det.. tråkigt nog.



är du oskuld?

Nej.

Har du ett förhållande med någon?

Nej.

när fick du din första kyss?

I typ 1an.. Men den allra riktiga första var väl i typ 7an haha..

Är du kär i någon?

Jag tror det..

Har du kysst en tjej?

Klart jag har!

Tänder du på biffiga eller smala killar?

Det är snyggt när dom är lite muskulösa.. Men det spelar ingen roll.

Nu film!

Har laddat upp med popcorn och mjölk! HAHA, hur mobbad!? Men nu blir det film!
.
Ganska gammal bild!

imorgon

Först vill jag bara säga att jag fortfarande har internet förbud, därför bloggar jag knappt någonting.
.
Det jag egentligen ska prata om är imorgon! Jag har grymma planer! Jag tar 10 bussen in till Norrtälje, åker vidare mot Stockholm, möter syster på Stureplan så ska vi kolla lite affärer osv, sen runt halv 1 möter vi upp världens bästa Marie och lunchar på Vapiano! Dagen kan inte börja bättre, sen lär vi ju vara tillsammans alla tre några timmar antar jag!
.
Senare på dagen har jag inga direkta planer! Kanske träffa bästavän om hon vill det! Annars så får jag väl se om någon annan hör av sig! har inget planerat i veckan.
.
Det här lovet gick från att bli det bästa till det sämsta någonsin. Ärligt.. Men jag mår lite bättre nu för jag och Tilly har bestämt att knacka dör! Säger ingenting om det men guuud va kul.. Haha, mer om det blir det väl någon annan dag, dock inte för bloggen.. Tänkte mer "planering" för oss två, kanske Lina hänkar? Får seee, vi är alldeles för busiga.. Men ja, som man har behandlat andra blir man behandlad själv.. ;) Så akta dig nu.
.
Världens bästavänner.

17 again

Sitter hemma en lördags kväll, kul? Naaaat! Men det är standard för mig vet ni.. Så ja haha. Har inte mycket annat val heller, har fått lite erbjudanden men bussarna i Norrtälje går alldeles för ofta.
.
Meeeeen, det är 17 again på 4an ikväll, och den är SÅÅÅÅ braa!! Ni anar inte hur nöjd man blir av att det går något på tv när man är hemma.. Kollar aldrig på tv i princip!
.

Med väääääääärldens snyggaste människa!!!


inspiration


knacka dörr!

- CHECK!
.
Jag och Tilly har bästa planen ever!! Kommer bli så jäääävla kul! (har ingenting med hallowen att göra!) taggaaaaaa!!

-

aldrig mer dig.. jag älskar dig.

Nu drar jag!

Skolan sen stockholm!
.

Tankar

Måste bara skriva av mig nu igen.. Lite som svimlar i mitt huvud just nu, vet inte om det är "OK" att skriva i bloggen riktigt, men ingen vet vem jag snackar om så jag kör på..
.
Kan man gilla en person man bara träffat två gånger?
Eller älska?
"känner" man någon efter att man bara träffat den två gånger?
Är det värt att offra allt runt omkring för att lägga det på den personen man träffat bara två gånger?
Tänk om den personen betyder så mycket så det känns värt det..
Men det ver ju inte jag.. Jag har ingen aning.
Jag har alltid enligt mig själv varit "säker" på att jag älskar en person, att jag är kär osv.. Men nu känns det som att jag aldrig har varit kär på riktigt, som att de personerna bara va någon som jag trodde jag älska.
Är det ett tecken på att man NU är kär på riktigt?
Men som sagt.. Kan man vara kär efter att ha träffat en person bara två gånger?
Även om man har pratat en längre tid..
Nej.. Jag tror inte det. Inte bli kär. Men kanske jag har hamnat på spåret?
.
1. Jag blir avundsjuk när han skriver med Andra, eller säger att någon annan tjej är snygg.
2. Jag vill prata med han helatiden.
3. Jag saknar han när jag inte är med honom.
4. Har får mig att skratta, le, må bra.. Ja, allt sånt.
5. Jag skulle nog kunna offra allt för att vara med den här personen.
.
Men duger det? Är man kär? Nej.. Antagligen inte. Men som jag sa, på spåret? Det är något jag är rädd för, för när man väl är det.. Så är det svårt att ta sig ur.

Bara sånt här svimmlar i mitt huvud.. Och jag börjar bara bli rädd.

Gamla bilder

Alltid kul att hitta gamla bilder.. Ellerhur!?
Satt och kolla på min dator som jag nästan aaaaldrig använder sen vi fick den stationära för något år sen, kanske 2-3 år sen till och med..? Vet inte, och hitta massa gamla ego pics.
.
Det var ca 3 år sen! Dock så ser jag typ exakt likadan ut då som nu? Men kanske lite kul att se ändå? Dom är ju trots allt flera år gamla! Jag har verkligen varit jätte osjlälvsäker hela mitt liv, aldrig tyckt jag har haft fin kropp, aldrig tyckt jag varit snygg, rätt för någon osv.. Har alltid tryckt ner mig själv med massa ord!
.
Kan bero på att jag ser ut så? Hmm.. Men som sagt, jag har egentligen internet förbud.. Så see u later!
.
Tiden jag tappa självförtroendet genom en person..
Självförtroendet var helt borta..
Bara allmänt snygg, eller vad tycker ni?
Tiden då självförtroendet var som värst.

Rykte

Jag är som jag är. Jag kanske pratar med många människor. Men nej det är ingenting på g. Jag kanske addar många killar men jag haffar dom inte för det. Och JA, antagligen så finns det ett rykte vart jag än går, förstår människor i Stockholm, bland mina vänner, ovänner och tydligen okänt folk.. Men Norrtälje? Sen när jag blev jag bruden som "satt på alla"? Jag kan prata med vissa killar ibland JA. Men nej jag haffar nästan ingen.
.
Jag är seriös när det gäller förhållande, skulle därför aldrig välja vem som helst, ALDRIG haffa någon vän's ex, eller nuvarande på g eller pojkvän. Aldrig.
.
Själv går jag sönder i miljarder bitar om jag vet att det har hänt mig, jag kan oroa mig när någon vän har addat mitt på g eller gamla på g. Och ja.. Det är klart man blir? Och jag förstår det, jag förstår om folk reagerar så för jag gör det själv! Inget konstigt med det ellerhur..?
.
Men snälla, på riktigt just när det är JAG, så är det tydligen uppenbart att jag kommer haffa och ligga?
.
1. Med vilket utséende dååå?
2. Nej, jag ligger absolut inte med vem som helst.
3. Jag haffar inte vem som helst.
4. Jag haffar i princip aldrig killar, aldrig.
5. Vart kommer ryktet ifrån?
.
Får man vara vänner nu för tiden? Hoppas det! Eftersom jag skriver med 2 eller 3 killar men inget haff på någon av dom så snälla snälla sluta.
.
Helt ärligt är jag nog en av dom sista människorna i universum som skulle haffa en vän's kompis! Det är det sista som kommer upp i mitt huvud, eftersom det har hänt mig så har jag väl påverkats väldigt starkt, det tog hårt på mina krafter, kroppen slets ut av det. Så NEJ, jag skulle absolut aldrig göra det.
.
Om någon annan Adda någon kille så skulle dom säkert inte ens säga så, varför? För dom har inget jävla rykte. Ett jävla rykte. Som inte stämmer alls.
.
Om man har gjort misstag, visst! Förstår det.. Det har väl alla? Har ALDRIG gjort det misstaget att tagit någons ex, eller nuvarande pojkvän. Men kanske saker som kan bli lite horigt, låta horigt. Men hur vet ALLA, om ETT misstag? Det kan varit fler än ett. I så fall 2 möjligtvis, men hur vet ändå alla om?
.
Jag mår inte bra av att höra allt skit! Kontakten bryts mellan mig och mina vänner som det tydligen är "haff" emellan, vilket det inte ens är. kontakten bryts? Inte OK. Det ska inte vara så.
.
JAG? varför just JAG? Som är så seriös när det gäller förhållanden osv.. Som att haffa en kompis ex eller nuvarande. Skulle aldrig hända, aldrig. Tro mig.
.
Så frågan är.. Varför jag?
.
Peace.

Mobilblogg

Sorry folk för uppdateringen men har internetförbud för tillfället.. Får se när jag bloggar igen. Puss hej.

Tidsfördriv

Nu har ni någonting att läsa medan jag är i skolan! Från Matildas blogg.

DITT LIV

Vad heter du? -  Ida larsson
I mellannamn då? - Malin Johanna
Vart bor du? - Norrtälje och Stockholm
Trivs du där? - Ja, det gör jag väl..
Brukar du läsa horoskop? – Händer.. Men inte alls ofta.
Har du körkort? - Nej.
Äger du några converseskor? - Ja.
Favoritdjur? – Vet inte.. Har nog inget.
Vad spenderar du dina pengar på? – Allt möjligt.
Senaste konserten? – Vet inte.
Festar du? - Nej.
Sprit, cider, vin eller öl? Inget.

Brukar du bli för full? - Aldrig.
Antal kuddar i sängen? – 1.
Kan du baka bullar? - Jaaa..
Bläck eller blyerts? - Va?
Mc donald's eller Burger king?- Burger King.
Är du allergisk mot något? - Nej, inte vad jag vet.. Kanske morot.
Äger du ett busskort? - Ja.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Blå eller Grön.
Vad åt du till frukost? – Har inte ätit frukost.
Hur ser du ut idag? – Blåa ljusa jeans, och ett svart linne/blus liknande sak.
Nästa mål i ditt liv? – Vet inte..
Vad såg du senast på tv? – Family Guy.
Hur svarar du i mobilen? – Hallå, beroende på vem det är men oftast.
Vem ringde du senast? - Markus.
Antal timmar sömn inatt? – 3..
Sov du ensam? - Ja.
Vad innehåller din favoritnattmacka? – Olika..

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jag..?
Såg dig gråta: Matilda, Lina och Emma.
Fick dig att gråta: Hemligt.
Du gick på bio med: Pappa och syster.
Du gick på stan med: Bff tror jag..?
Skällde på dig: Vet inte.
Skickade ett e-mail till dig: blogg.se

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja.
Bråkat med ditt husdjur? - kan man det?
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Vet inte.

SAKER

Tar du droger? - Nej? Och om jag gjorde det skulle jag inte berätta det.
Dricker du?- Nej.
Vad är du mest rädd för? – Att förlora någon.
Vart vill du gifta dig? – Vet inte.
Vad hatar du verkligen? – Småkryp..
Har du varit kär? - Ja.
Har du ett jobb? -  Nej.
Gillar du att ha folk omkring dig? - Det gör jag väl.
Är du ett hälsofreak? - Nej.

 

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Nja.. Kär vet jag inte men intresserad kanske.
Är du ensam nu? - Ja.
Några piercings/tatueringar? – Öronen.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? – Alla nästan..
Vill du gifta dig? – Tror det..
Vill du ha barn? – Samma dääär.

FAVORIT
Rum i huset? – Vet inte.. Inget tror jag.
Typ av musik? - Allt.
Månad? - Juni.

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - Ja.
Köpt någonting? - Nej, tror inte det..
Varit sjuk? - Nej.
Sagt "jag älskar dig"? - Ja.
Träffat nån ny person? - Nej.
Saknat någon? - Ja.
kramat någon? - Ja.
Kysst någon? - Jaaaa, myy.
Haft sex? – Nej.

SENASTE

Låt du hörde: That should be me - Justin Bieber
Film du såg: Tamara Drew.
Drink du köpte: Vet inte.
Mat du åt: Plommon.
Gången du åt en 7-Eleven korv: Aldrig hänt.
Människa du slog: Vet inte.. Lina tror jag (på skämt)
Längsta bussresa? Vet inte.
Irritation: Hemligt.


Hinner blogga mer!

Så.. Har packat, gjort mig iordning och ja. Det som behövdes, håret är fortfarande äckligt, så JA, jag slarva med att skölja ur schampot, fy vad äckligt. Eller vad jag är äcklig..
.
Aja.. Jag har hunnit med allt iaf, skolbussen kommer 07.48 till mig mig så jag går ungefär 35-40 någonting ifrån mig. Så jag hann ha lite mer tid framför datan, Wiiie!
.
Sen åker jag till Stockholm, ska åka till en, sen hem så träffar jag bästavän ett tag senare på kvällen. Så sover jag hos mamma också! Tar bussen därifrån 06.02 imorgon då.. Haha standard. Nej men faktiskt? För mig lär det ju vara så..? Med tanke på att jag gick i skolan i stockholm förut och bodde här då jag tog bussen 06.10 varje morgon!
.
Jag tycker verkligen inte det är det minsta jobbigt att stiga upp så tidigt, jag gör ju ändå det varje dag och duschar, 5 på morgonen. För mitt hår tar otroligt lång tid att torka och sen platta.. Säkert 2 timmar minst allt som allt.
.
Men är det intressant att veta? Nej. Gud vilket extremt tråkigt inlägg. Hej hopp!
.
Jag och bff i somras. Snygg jag äääär..

Vaken!

Tja! Steg upp imorse klockan fem, hoppa in i duschen för att vakna till, så skönt att duscha på morgonen! Dock så är jag asledsen för jag tror inte jag sköljde ut schampot ordentligt.. Mitt hår ser flottigt ut och känns flottigt.. Fan. Men hinner inte hoppa in igen när det har torkat, då har jag bråttom med smink och platta håret!
.
Förresten så rädda pappa mitt liv och kom hem med min väska igår! Med hörlurar, plattång, smink osv. Lycklig tjej!
.
Hinner inte ens blogga nu.. Är inte det minsta färdig, och jag måste packa och grejer eftersom jag sticker till stockholm sen, sover där också. Puss!
.

...♥


sängen nu

Tjabba! Ska lägga mig i sängen nu, ska bara sminka va mig och borsta tänderna. Bloggar imorgon innan jag drar, sen imorgon kväll. Puss!

Jag älskar dig mer än det går

Lina.. Världens finaste Lina, min ängel, mitt allt.
.
Du anar inte hur mycket du betyder, du är utan tvekan en av mina bästavänner. Jag kan verkligen verkligen inte beskriva med ord huuur mycket jag älskar dig, men du ska veta det är något otroligt! Med dig har jag alltid kul, du gör mig glad, du är en del av att jag vill fortsätta leva.
.
Du har funnits där för mig vad det än är, och du vet jag försöker finnas för dig med. Jag kommer älska dig tills döden skiljer oss åt, helt ärligt. Jag känner på mig det.
.
Du och Tilly är en av de bästa sakerna som någonsin har hänt mig utan att överdriva. Ni är allra bäst. Jag älskar er 61 sekunder i minuten, 61 minuter i timmen, 8 dagar i veckan, 366 dagar på ett år.
.
Alltså mer än det går! Det är sant! Jag älskar dig bästavän.. Mer än du eller någon annan anar. Du är bäst, för bäst. Vännen alla vill ha. En dröm, och min ängel.
.





























Jadu.. en bild beskriver mer än tusen ord.
jag älskar dig ♥

Imorgon

Imorgon har jag planer! Ska stockholm, men säger icke just vart. Men bland annat åka förbi mamma och hämta mitt smink och plattång, för det har varit där sen helgen och jag ser på riktigt ut som en redig snase i skolan ska ni veta. Inte det minsta kul! Men bloggar mer imorgon! pooouuss.
.
Extremt gammal bild.

Vakna nyss..

..Råka somna. Bloggar lite senare.

Hemma!

Tjabba! Kom nyss hem och sitter i soffan och kollar family guy.. Ska fortsätta med det! Bloggar snart! Puss!
.
Min finaste ängel (hon är inte det minsta seriös, osminkad och ofixat hår) men världens finaste människa i hela universum ändå!

Inspiration




nu drar jag!

Bloggar när jag kommer hem!
.

Trött

Skulle kunna somna om nu.. La mig i soffan och kolla på Family Guy och nu är jag lika trött som när jag vakna typ! Inte bra.. Varför gjorde jag det?
.
Håret har fortfarande inte torkat, men det gör väl det snart.. Nu ska jag klä på mig bara sen se om jag hittar en gammla mascara typ, tror jag lämna en av mina mascaror hemma. Lycka isåfall!
.
Vet inte om jag bloggar innan jag går.. Det beror på om jag har tid. Puss.
.

Förstår mig

Har icke råd att handla något utanför rean, knappt på rean.
.

Vaken, pigg och fräsch

Godmorgon sötnosar! Imorse gick jag upp fem, då var jag d-ö-d. Men sen ställde jag mig i duschen för att vakna till, kunde inte slita mig där ifrån så ja, det blev 50 minuter. Så långt va det verkligen inte..? Jag brukar kunna stå i minst en timme, oftast ca 1,5 timme.
.
Så nu är jag pigg och fräsch! Dock så sitter jag i mjukis byxor och bh.. Så nej inte så fräsch kanske, men någorlunda.. Ni förstår.
.
Idag är det en ny dag, och jag ser fram emot den, till 100. Gaah, är så nöjd just nu.
.
Först ska jag till skolan, men sen direkt efter ska jag bara hem! Så skönt att bara komma hem, slänga sig i soffan, ta tangentbordet till soffan och blogga där ifrån, kolla fb och sen somna typ! Lite krämig pasta på det också.. Dom som inte smakat vet inte hur gott det är!
.
Bloggar sen! Klockan är ju bara 6 så det kommer upp kanske 2 inlägg till iaf.. Får se, nu ska jag vänta på att håret ska torka, men har ingen plattång eller smink här i Norrtälje. Alla mina saker glömde jag i Stockholm hos mamma..
.
Tro inte jag grät när jag insåg vad jag hade glömt.. Mobil laddare, hörlurar, plattång, smink, vissa favorit kläder osvosv.. fml nästan? Haha nej, inte med tanke på hur resten är.
.
PUSS!
jag och bff i helgen! Jag hade lodis dag och Mika körde på drömutséendet..

Till Lina

Du ska fan inte sluta blogga Lina!! Ha inte ens tankarna om det.
.
Älskar dig mer än det går.

Dejt med john blund

Hej sötnosar! Ska hoppa in i duschen nu sen dejta sängen tror jag.. Dubbel dejt, både han och john blund, jag är busig.
.
Har suttit vid datan exakt hela dagen.. Så ja, känner mig inte värst "pigg" imorgon är det en ny dag och jag har sjukt mycket saker att vakna till, allt i ett, allt man önskar sig i en sak. Jag är verkligen överlycklig, har nästan aldrig mått bättre.
.
Och jag längtar till lovet så det svider.. Bara resten av veckan kvar nu sen är det lov. Det kommer på riktigt vara det bästa lovet någonsin tror jag ♥
.
Men nu - duschen.
.

lycka på hög nivå

Ni anar inte..♥

Middagen är färdig!

Ibland är jag grym.. Ni anar inte hur gott det är! Nu ska jag sätta mig i soffan, smsa med världens bästa, kolla family guy och käka! Puss!
.


En gammal favorit..

Vi delade på ordet kärlek...
Jag tog kär, du tog lek.

Ensam hemma..

Är ensam hemma så nu blir det laga middag! Ovanligt nog så blir det krämig pasta! Har helt ärligt inte ätit det på en vecka typ.. Jag brukar äta det annars ca 4 gånger i veckan..
.
Knasigt.. Men aja, bloggar när maten är färdig!
.
Rätt gammal bild! Hemma hos bff.

Minnen

Minnen med Allra bästavän mika, När vi stod i kylen på prao: Som ni kanske vet är jag enligt alla halvt döv, vilket jag börja fundera på när det här hände.. Vi stod i kylen på vår prao (en restaurang) så säger Oscar (ena kocken)
Oscar - Ida, ta den här.
Ida - VA?
Oscar - kan du ta den här?
Ida- VA?
Oscar - Ta den här!!
Ida - eeh.. Mika han pratar med dig.
Oscar - nej jag pratar med dig ta den här!!
ida - va?
Tro inte att både jag och mika dör sen när jag inser att han pratar med mig? Mika fatta det var bara jag som inte hörde ett ord av vad han så, och det händer ofta!! Inte bara den gången.
Och så har vi.. Tacobar. jag och mika satt på taco bar en dag, såhär lät det:
(mika tar kort på maten)
Ida - Jag syns inte va?
Ida och Mika - HAHAHAHAHAHAHAHA.
Fatta våran humor? Var det där ens kul? haha.. Eller senare samma dag, typ 5 minuter senare..
Jag går och ska fylla på mitt vatten glas..

Ida - MIKAAAA, har jag mat runt munnen!? (Skriker!!)
Mika - NEEEEEJ.
HAHA, då dog vi också. Den dagen var nog den flummigaste vi någonsin har haft, förstår oss.
JAG ÄLSKAR DIG!
.


Finner bara ett ord..

KLOCKRENT! Det här är så klockrent, ungen "moa" är gryyymt duktig på att sjunga och duktig med gitarren, juryn är också så klockren, dom är lika, på riktigt haha! Och så sköna, dom här tjejerna lär ju vara max 12 år..? grymt!
.

ikväll eller aldrig

Sa imorse att jag kunde lägga upp bild på det jag köpte i helgen, vilket bara var två saker men har ingen ork just nu! Ärligt.. Ingen alls. Så det fixar jag ikväll.. Om inte aldrig. Får se..
.

-

I think I love you.. I really do.

Some days are better then other

Och dom här bilderna beskriver det perfekt! Båda är tagna när jag är påväg till skolan.
.

pinsamt.

Skämmer ut mig själv genom att gråta på bussen och hela vägen hem, ärligt..
.
Men iaf, är hemma nu, har absolut ingenting att hitta på.. Så det blir väl datan, men först duschen.
.
Såhär kul har jag på lektion.

Skolan nu..

..Bloggar sen!

Yesterday is history, Tomorrow is mystery, Today is a gift.


back on track

Nu kör jag igen! WoopWoop! Haha har saknat att blogga lite men emellan åt har det känts väldigt skönt att ha den här pausen, och tro mig.. Det behövdes.
.
Igår kväll gick från bra till jätte dåligt över några sekunder.. Det gjorde verkligen det tänker inte säga varför men aa.. Får se, det blir väl bra igen snart tror jag. Helt ärligt.
.
Helgen har varit väldigt bra, den spenderades med (till stor del) mika, vi hade lika kul som alltid, dansa lite snyggt, sjöng vackert, skratta åt allt och inget, haha ja ni.. Mycket.
.
Igår blev det lite shopping! Visar sen, kan faktiskt lägga upp bild.. Även om jag aldrig brukar göra det. Så lovar jag att vara lite snäll idag! En klänning och en snygg tröja iaf!
.
Snart ska jag börja dra mig mot skolan! Men kanske slänger upp ett till inlägg innan jag drar.. Förhoppningsvis! Men ha det bra sålänge. Kyss
.

Imorgon är jag tillbaka!

..Som ni ser mår jag bra! Och imorgon börjar jag blogga igen som vanligt, men behövde en lång pause. Tack för ni fortsätter läsa! Ni är bäst!
.

bloggpause

Bloggpausen fortsätter.. Börjar blogga igen efter helgen.
.
Sorry.. Men så får det bli!
.

Jag somna!

Ovanligt! Eller? Typiskt mig helt ärligt.. Somna, blev väckt vid middag ca 8, käka, plugga matte sen duscha! Och nu steg jag nyss ur duschen, skööönt.
.
Därför blogga jag inte men nu kör jag! Upptäckte en sak idag.. Och helt ärligt är jag rädd. Fyfan.. Aja, tänker inte säga vad! Hemligt.. Aja, kommer förhoppningsvis inte blogga mer idag! Nu ska jag se på Family Guy sen sova, pusspuss!!
.
ta mig tillbaka..

Modelljakten

Tjabba! Gjorde en macka och satte mig och kolla på modelljakten, men hann bara se halva för datan lagga.. Men aja. Verkar riktigt bra! Synd att jag inte har följt det!
.
Men som sagt datan laggar så jag tog nyss upp spela.se haha.. Alltid nåt. Det var huundra år sen.. Så det är lika bra det kanske? Haha bloggar later! Kyss!
.
så.jävla.fucking.snygg. sjukt!!

Att jag inte kan bättre.. ledsen.


The prettiest girls do the ugliest things

true.

Just nu..

..Känner jag mig riktigt hot. Eller!? Kom ganska nyss hem från skolan och det spö regna påvägen från bussen.. Mitt hår är hur blött som helst och snart är det afro kan jag lova er! Kläderna blev också rätt snygga...
.
Men ska jag berätta om våran morgon eller!? Det gick sådär bra.. Jag skulle gå upp halv sex för jag skulle duscha, men sket i det och snooza till halv 8 nästan!? Whaaat.. Det är då vi skulle gå hemifrån! Faktiskt ljög jag lite nu, jag och Lina gick upp 20 över 7, Matilda 6. På 10 minuter hann vi trycka i oss ett halvt paket plommon och klä på oss mjukiskläder. Snyyyggt.. Osminkade hela gänget med ett halv paket plommon i famnen begav vi oss mot bussen 10 minuter senare.
.
Höll verkligen på att somna första lektionen.. Bokstavligen, blunda till då och då och var såååå extremt trött. Obeskrivligt! Men jag var inte ensam, alla var så idag.. Eller ja tjejerna. Inte bara första lektionen ens.. Hela dagen men de 2 första var värst.. Aja, ska skaffa mig ett liv nu. Bloggar snart!
.
Haha dagens bild.. My ville inte vara med på bild, blir banne mig lite rädd!

igår kväll

Sorry att jag inte blogga mer igår hörrni! Det är en av anledningarna till att jag la ut tidsfördriven saken så ni har något extra att läsa medan jag inte bloggar.
.
Jag var ju med mina tjejer då ville jag inte sätta mig och blogga när jag skulle ha tid med dom! Men iaf, Robin, Matilda, Lina och Emma kom hem till mig, vi dansa, spela hög musik, käka krämig pasta och kolla roliga klipp. Sen runt 10 åkte Emma och Robin hem till sig, då stanna mina girls kvar och vi satt och kolla på gamla bloopers från kenza och tyra show. Matilda var övertrött.. Jag och lina tyckte inte riktigt att det va lika kul.
.
Så snackade jag med en person som det var lääängesen, och jag lovar jag blev äcklad.. Usch. Men kanske det jag behövde för att gå vidare..? Det här hände för ca ett halv år sen, så snacka vi nu igen och gud, den kom jag aldrig mer prata med.
.
Men ska inte lägga all text på "den", hoppas ni hade en lika grym kväll som jag igår! Puss!
.
Flumbild..

tidsfördriv

Hittade lite frågor..
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: sliten, lite ledsen.
Favoritgodis: surt eller lakrits.
Är det nåt du absolut inte äter: korv, uuäck.
Kläder just nu: mjukisbyxor, stor mysig tröja.
Musik just nu: Justin Bieber, love love love!
Vad sa du senast: jaja, hejdå.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Vad är det?
Sommarplaner: Sola, träffa vänner och ja man vet aldrig.
Fisk eller badkruka: är ingen bakkruka.. Men har en sak med hjärtat så det blir jobbigt efter ett tag, så håller mig ändå oftast på land så mycket som möjligt..
Saft eller alkohol: Saft.
Hur många kuddar sover du med: 1, har icke råd med fler.
Favoritväder: Soooool!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: ett redigt hus med möbler och allt! Mat tills man åker hem och en kompis med mobil!
Spelar du nåt instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Haha slösare..
Bästa film: Kan vara something borrowed.
Tror på liv på andra planeter: Nej?
Kommer du ihåg din första kärlek: Haha ja ni..
Älskar du henne/honom fortfarande: Som vän! Det var dagis-tider det!
Har du några homosexuella vänner: Vet inte..
Tror du på mirakel: Gud ja.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Kanske det.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: humörsvägningar på högnivå..
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 0-2
Bio eller promenad: Bio i think.. Men promenad kan vara skönt ibland.
Är du kittlig: Om jag är.. Inte ens kul.
Snarkar du? Inte vad jag vet.
Stjärntecken? Tvilling.
Rädd för insekter? Jaaaaaa! Fobi!
Äckligaste insekten: gråsuggor typ.. Fyfan.
Största svaghet: Vet inte.
Det här är jag bra på: Prata.
Bästa bok? Vet inte.. Älskar hemska böcker om misshandel, våldtäkt osv.. Haha döm mig om ni vill.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga!
Vad vill du jobba som? Fotograaaaf!
Chips, morötter eller godis? Chips!
Pizza eller hamburgare? Uäck på båda.. Vet inte.
Skriver du dagbok? Aldrig.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jaaa! Vill tatuera baksidan av axeln, svalor!
Stökigt eller välstädat? Föredrar välstädat men det är det aldrig!
Gungar du på stolen? Gör jag säkert..
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Kanske det.
Vilken hand håller du gaffeln i ? Vänster tror jag..?
Är du rädd för blod? Nja..
Saltar du på maten? knappt.
Gillar du att sjunga? Ja, men inte när någon annan hör.
Anser du att du är stark? Haha alltid.
Brukar du sola? Ja, på sommaren.
Vad gör du om du får hicka? Låter alla skratta.. Det låter hemskt-
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Använder du knark? Nej. Om jag ens gjorde det, skulle jag berättat det då för bloggen..? Dum fråga.
Kaffe, te eller inget? Te.
Har du en besatthet? Tror det.. Tänker inte säga vad.



uppdatering

Överlycklig tjej! Förhoppningsvis kommer Emma och Tilly hit också! WoopWoop! Jag taggar sööönder om det nu funkar, partaaaaj.
.
förlåt tjejer men vilka skabb, helt ärligt. Snygga, inte alls slitna, mycket smink.

Hoppas hoppas!

Har absolut ingenting att blogga om egentligen.. Men nu vet jag att lina kanske kommer hit ikväll, hoppas det! Då blir det flum, redig pasta och kanske bakning..? Haha får se.
.
Har bara suttit och segat en del sen jag kom hem.. Matten har inte blivit av. Ovanligt? Men mat fick jag i mig iaf, nu ska jag ringa linis och dubbel kolla. Men jag hoppas! Puss!
.
världens finaste!

om jag själv får välja

(och ja.. Jag härmar storbloggarna.)

Godis eller chocklad?

Chips eller ostbågar?

Coca cola, eller coca cola light?
Mat eller godis?
Sallad eller sushi?

Med smink eller utan smink
Pojkvän eller singel?
Hemmakväll eller
utgång
1 Bästavän eller
många bekanta vänner?
One night stand eller
förhållande?

Bloggare eller inte bloggare?
Rik och olycklig eller
lycklig och fattig?
Känd eller
inte känd?
Falsk och le eller
säga vad du tycker?
Sex eller kyss och smek?


ensam hemma

Kom nyss hem från skolan! Det tar längre tid att komma hem än jag tror.. Aja. Dagen har varit bra, det har varit roligt som vanligt, jag har kunnat koncentrera mig bra, så skönt när det väl går! På idrotten var jag innebandy målvakt men det var typ 1 år sen och jag fick inte värma upp mig..!? Så jag sög häststumpi kan jag meddela.
.
Men nu ska jag ta ett glas dricka sen jobba lite matte och städa upp lite i mitt rum! Sen får jag se vad som händer ikväll, är ensam hela dagen, kvällen och antagligen natten. WoopWoop! rätt skönt det. Men som sagt nu ska jag plugga, puss sötnosar!
.
Jag och min ängel ♥

ny dag, nya tag.

Hade problem igår, mycket problem. Eller kanske inte nya problem direkt men gamla som kom till mina tankar.. Jag mådde verkligen inte bra på hela dagen och många tårar fälldes. Men så är livet.. Enligt någon annan.. "världen är inte alltid rättvis.." och du har rätt..
.
Skulle åkt till Stockholm idag och träffat Mika, men måste hem efter skolan för jag ska plugga, duscha och det va någonting mer.. Minns inte men jag måste iaf hem, plus att jag inte orkar när jag mår som jag gör. Dålig period.
.
Jag och pappa var på Ikea igår, en till anledning till att jag inte kunde blogga, vi köpte lite grejer och har fixat i mitt rum nu, det är inte färdigt men hittills rätt bra antar jag.
.
Men nu ska jag packa lite inför skolan, böcker, kläder.. Osv. Så jag kommer inte kunna blogga mer! Förhoppningsvis.. Men jag kommer ju hem direkt efter skolan vilket är ca 20 över 3, halv 4. Så det är bara hålla ut! Vilket inte är ett problem kanske med tanke på mina längre bloggpauser.. Aja. Puss.
.

Vaken

Skönhetssömn, tror jag på det? - nej.
.
Jag vakna nyss och ser ut som ett nerskrumpet äckligt troll. Helt ärligt.. Inte kul, somna igår runt 12, och vakna exakt klockan 1. Då har man ändå sovit mer än man brukar har man inte? Kanske inte mer än jag personligen sover men vad som är "normalt"? Aja.. Hur som helst så funkar det inte. Kan bero på utséendet. Att det inte går att göra något åt vad man än gör.
.
Aja, över till något roligare.. Det finns inget roligt i mitt liv nu helt ärligt.. Min bästavän är mat och mobilen. Tragiskt.. Haha gud alltså. Mitt liv. Nu - mat.
.
pedo-smile. Helt seriöst.. Utséeeeendeeet. Börjar tröttna.
.
På vilket utséende dååå förresten?

bio och middag

Tjena! Blogga inte tidigare idag för en sak hände.. Men direkt efter drog vi ut och käka sen bio, bion var grym men orkar inte berätta nu! Förlåååt! Berättar imorgon och då är allt som vanligt igen.. Ska sova nu. Kyss hej sötnosar!

Träffade dom här brudarna nyss förresten! (varning för snygg bild..)

-

Inte alls på humör. Bloggar sen.

drömmen

punkt slut.

Tillbaka!

Tjabba! Är tillbaka nu från Emmy! Hemma i Norrtälje faktiskt, vi hade galet kul som alltid! Men somna rätt tidigt pga av att vi var döda efter en lååång konversation med hennes mamma om en sak (jag är inte inblandad i det hela men ja ändå). Haha fast det var ganska kul för emmy var sjuukt sur, men vi hann ta en kortpromenad till stadion och tillbaka, hon bor på östermalmstorg typ. Det va super mysigt! Men orkar inte berätta nu.. Bloggar snart!
3 extremt roliga bilder från igår..

tagga tagga tagga!

Mår bättre nu så jag snacka med pappa och jag får åka in till Stockholm! WoopWoop! Och träffa Emmy som planerat, dock så åker jag till henne istället.
.
Guuud va mysigt! Och vi kommer ha sjuuukt kul, vilket vi alltid har haha. Skapa nya minnen behöver vi verkligen. Senaste var hästen hahahaha, orkar icke berätta nu! Men villkoret för att jag ska få komma iväg är STÄDA! Så ska börja nu tror jag, puss hej från en galen tjej.
.
Min ängel ♥ jag älskar dig.
(bilden har inget med inlägget att göra)

Miami och New York

Gaaah, kan inte vänta! Ni som läste min gamla blogg vet förhoppningsvis att jag ska till Miami och NewYork i December? Längtar sönder!! 2 månader kvar nu..
Haha söta..

right now

Kunde inte välja effekt hahaha, så ni får 3 st.

bästavän

Jag vet inte var jag ska börja.. Det finns tusen saker att få ut som egentligen inte ens går att beskriva i ord. Vi har gått igenom roliga, sjuka och konstiga saker ihop. Vi har gått igenom allt egentligen..? Haha ja ni.. Det finns saker jag aldrig ens har berättat för folk! Men bästavän, du betyder allt och lite till, du är en ängel utan vingar, ljuset från solen, du får mitt hjärta att slå. Du tillhör inte bara mitt hjärta, du är inte bara en del av det, du är mitt hjärta. Det kommer du alltid vara. För det finns ingen bättre än dig, ingen har någonsin betytt så mycket för mig. Du får mig att skina. Du är vännen alla vill ha men du är min, bara min. Och inget eller ingen kommer ändra på det.
.
Alla våra sjuka minnen är inte bara för stunden, dom är för livet. Det är något jag aldrig glömmer. Aldrig. Och det vet du om. Du får aldrig bli en ängel med vingar, du får inte det, för om det händer, följer jag med dig. Du gör mitt liv värt att leva, vakna varje dag och veta att du är min bästavän gör att jag vaknar in i en dröm med ett leende på läpparna. Allt bara för du finns. Du anar inte hur mycket du betyder, utan dig hade jag inte haft ett liv, kanske en mardröm.. Men det är inget liv, inte enligt mig.. Inte utan dig.
.
Vad som än händer kommer det för alltid vara vi två. För alltid.
.
Du och jag, jag och du, för alltid vi? Jag älskar dig mer än någon någonsin kommer göra, och jag kommer göra det för alltid. Så länge du lever, sålänge du är död. För alltid tar inte slut när man är död, det är för alltid. Orden som får mig att le, för alltid. för alltid vi. För alltid.
.
Jag älskar dig bästavän. Du och jag.
.

Som sagt.. Du och jag.

en sanning om mig

Jag är stoooor idol av bloggaren Desirée "dessie" Nilsson. Jag har alltid nog varit det..? Hon är otroligt snygg, hon verkar ha underbar humor och hon verkar jätte snäll, hon är cool, snygg, och ja.. Allt man kan önska sig.
.
När hennes låt kom ut så skrev jag ett mejl till henne på fb och fick svar, guuud va nöjd jag var haha! Den tjejen verkar verkligen underbar, och ni kanske tycker jag är töntig? För jag inte ens känner bruden men vafan man kan väl gilla någon ändå? Det tycker jag!
.
Så snyyygg!

the rebound

Har precis käkat en skål soppa och kollat på filmen vi hyrde igår! Den är suuuper bra! Såg den ju igår men jag är en sån person som kan se/lyssna på en film/låt tusen gånger om.
.
Orkar icke berätta vad den handlar om men jo som sagt, den är as bra!! En romatisk, komedi. Dom filmerna går alltid hem! Och det är min "favorit genre blanding" lätt. Men ville bara uppdatera lite, efter filmen ska jag sova lite, har precis tagit en ny ipren. Vet någon hur länge man måste vänta innan man får ta en ny?
.
Känns som jag har tagit för mycket nämligen.. Men aja, jag vill ju bli friiisk!! Det hjälper säkert inte ens..? haha för stunden jo men inte "för alltid" eller vad man ska säga.
.
Och jag skulle inte skriva ett långt inlägg? Inte "underhålla" er för länge..? Haha.. Sånt är jag dålig på, bara babblar och babblar tills jag får ett "käääft". Lika bra haha.. men PUSS vänner!
.
En dag på radion!

Hemma sjuk

Kul kul kul! Eller..? Suuuck.. Jag som aldrig blir sjuk? När jag väl blir det så har jag hög feber, riktigt hög. Bara att ställa in helgens planer då. Jadå..
.
Jag som hade underbara planer.. :( Aja, nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett glas proviva och en film. Bloggar senare men med tanke på att jag knappt kan gå så kanske det blir svårt..? Just nu har jag en ipren i kroppen så jag känner mig lite piggar, men det går väl över snart.. Aja poss.
.

Så är det

Jag är ledsen för dagens uppdatering! Men har legat skakandes i soffan, fryst ihjäl och mått superdåligt, kunde knappt ställa mig upp för att hämta en ipren.. Men gjorde det för kanske en timme sen och gud va skönt, mår bättre. Men vet att det inte håller så lång tid..
.
Pappa kom nyss hem och står i köket och lagar mat, har bara druckit två glas proviva idag på hela dagen.. Så kom han hem med soppa, tidningar och en hyrfilm ♥ Lite vad som behövs när man är sjuk.
.
Sen har jag vara dålig med bloggningen idag för jag har ju sovit sen jag kom hem liksom.. Men också bara legat helt död i soffan, högfeber - check.
.
Snygga, solbrända lilla jag..

Hemma

Och ni kanske undrar varför..? Jo.. Minns ni att jag sa imorse att jag var sjuk? Men skulle gå ändå? Trodde det skulle bli bättre men tro mig det har blivit värre, i slutet av dagen var jag helt skakig och frös ihjäl verkligen, ville bara dö för jag mådde så illa. Så ja ni.. Nu är jag hemma.
.
Jag hade utvecklingssamtal 12, sen skjutsa pappa hem mig och körde vidare på jobb. har inte ätit något idag men fick i mig ett glas proviva, nu ska jag vila bort resten.. Tar en slaggtur för imorgon skulle jag ju varit med emmy men neeej, för jag har tydligen hög feber? Åhh..
.

On my way to school


telenor suger

Gaaah blir så galen på telenor! Jag har ALDRIG täckning, varken våra internet eller telefoner, vilket inte bara beror på var man bor men klart det påverkar. Man kan ALDRIG skicka mms eller gå in på internet, man kan inte öppna mms och ja ni.. Det är massa jag är missnöjd över.
.
Varför jag inte blogga igår var för att internet inte gick att starta! Skjuuut mig! Plus att jag är sjuk.. På riktigt. Skaka halva dagen igår, frös ihjäl men var så varm, mådde så dåligt och huvudet höll på att sprängas! Men går till skolan idag ändå, får ta med mig alvedon och ta det lugnt.
.
Snart ska jag till skolan, kommer kanske upp ett inlägg till innan jag åker, puss hej tack för mig.
.
Inte nu, men en bild iaf.

fredag

Hallååååå! Taggar sönder till fredag! Emmy kommer upp hit till mig, vi ska äta, äta, äta och kanske ta en slaggtur. Men framförallt flumma! Det går inget annat än flumma med den bruden, det ska bli så otroooligt kul! Så sover hon här till lördag.
.
Då tror jag vi båda två ska ner till Stockholm..? För mika bjöd mig till en tjej i klassen men får se om jag ska med! Emmy ska nog också dit! Har inte mycket mer att säga.. Men taggaaaa!!
.
Världens finaste emmy till höger!

tusen gånger starkare

Såg den här filmen i skolan i tisdags! Vissa som redan sett den sa först att den inte var bra, men jo! Jag tyckte faktiskt den va asbra! Menmen.. Alla tycker olika.
.
Tips om ni inte sett den än!
.

helt tomt

Mitt huvud är helt tomt, jag har ingen aning vad jag ska blogga om. Hela dagen har jag gått och tänkt på säkert 5 saker som jag bara måste berätta! Men nu.. Helt tomt.
.
Det här kommer säkert bli ännu ett bara tråkigt meningslöst inlägg.. Men ändå vill jag verkligen blogga. Haha tips? Ska vi köra en tävling, frågestund eller vad som helst..? Känns som jag borde arbeta upp mig lite först kanske? Haha jag går på hårt här, jag öppna bloggen igår! vad försöker jag med? Varför leker jag så himla mycket? Haha ska jag vara 100% ärlig nu? Jag är bara mig själv, jag pratar helatiden om allt och ingenting, pratar i 190. Det finns inget stopp.
.
MEN VAD PRATAR JAG OM NU? Att jag snackar i 190? intressant att veta, nu får jag skärpa mig! Kul inlägg? Haha herregud jag har problem. puss hejdå, sug snopp blå.
.
Lifesaver ♥


jag älskar dig

Jag älskar dig lillebror. 1,5 år är du, de bästa åren i mitt liv.















Tillbaka!

Hej sötnosar! Har som sagt varit hos doktorn idag och ett tag med vännerna bara i stockholm! Var färdig med mitt besök ca 11 kan jag tänka mig (kom dit 10) då åkte jag direkt och besökte min gamla skola, var suuuper hyper och kunde inte sitta still en enda sekund, jag och bästavän provade lite nya ställningar, haha! Fråga mig inte..
.
Sen blev jag utkastad, suck.. Man var tydligen tvungen att ringa 1 vecka innan man ville komma på besök..? Men Simon var snäll och hängde med mig resten av dagen, vi har sprungit hit och dit, vi har till och med hunnit hälsat på mina små syskon! Vi har tydligen varit kära enligt några små sjuuukt irriterande ungar.
.
Och busat lite..! Inte på det sättet vissa kanske tror..? haha! Vi är aaabsolut bara vänner så ja ni.. Inga konstiga tankar nu va? Men iaf dagen har varit grym! dock så kanske jag har astma tror dom!? Whuuuut liksom!?
.
Orkar inte en till sak! Men jaja.. Snart ska jag börja gå på möten igen på BUP.. Ni kan skjuta mig redan nu om ni vill. Och i Stockholm också? Hallåååå!? Vad vill dom? Aja.. Det här ska inte bli alls för långt! Puss!
.
Världens finaste bästaste vän.

imorgon

Imorgon kommer jag va busybusy hörrni! Ska till stockholm för ett besök hos min doktor om mitt hjärta, göra en kontroll tror jag, så ska jag (förhoppningsvis) få prova ADHD-medicin för första gången.
.
Har ju inte fått prova det förut pga av mitt hjärta osv.. Massa. Orkar inte berätta! Men hoppas verkligen att jag kommer få prova nu och få fortsätta! Om det nu inte är "för farligt" för mitt hjärta.. Men som sagt jag hoppas på det bästa.
.
Kontrollen är klar runt halv 11 tror jag och då får jag skjuts till min gamla skola så ska jag hälsa på alla folk! Wihoo! Men bara ett tag sen möter jag upp pappa så ska vi luncha med Elin tror jag och sen hem runt 3-4.

Varför jag inte åker tillbaka till skolan sen är för att jag inte hinner!
Men ska försöka blogga så mycket som möjligt imorgon, kommer säkert mobilblogga om jag kan! men det får vi se.. Annars blir det när jag kommer hem runt 4-5.



det dödar mig

Vad hände med mitt utséende när jag föddes? Blev det halvklart och hälften hann inte utvecklas eller..? Ser ut som det! Och såhär otroligt snygg kan man vara när man kommer hem en vanlig dag efter skolan..
.

kvällsmys

Tjabba alla! Kan inte sluta blogga! Det är alltid såhär i början haha.. Det får inte bli för mycket nu! Men ska hålla statistiken uppe, det går bra redan! Men det är inte vad det här inlägget ska handla om..
.
Kom nyss från köket, har påbörjat matlagning sen blir det 2 and half men, den nya med Ashton Kutcher, tror ni det är bra? Han är gryymt snygg i alla fall! Tror det blir asbra! Men det tar säkert ett tag att "vänja" sig..? Hmm, får se. Hoppas på det bästa! Så ikväll blir det middag + 2 and a half men i soffan då!
.
Helt galet hur snygg man kan va..

one friend less

-
goodbye.

10 fakta om mig

..Så kanske ni lär er något nytt om mig..? Tänkte det skulle vara bra ifall någon inte har läst min blogg innan!

1. Mysa är en av de bästa sakerna jag vet.
2. Mina vänner betyder mer än något annat för mig.
3. Jag kollar mig i spegeln minst 5 gånger per dag.
4. Jag har otroligt dåligt självförtroende, otroligt!
5. Mina bästavänner är, Mika, Lina och Matilda.
6. Min dröm är att bli fotograf på heltid, jag älskar att fotografera!
7. Min dröm kille är musklig, har mörkt hår och är ca 1.80 lång.
8. Jag äter oavbrutet.
9. Jag är 1.63 lång och väger ca 50 kg.
10. Min största drog är kärleken.

Allra bästavän, det är och kommer alltid att vara vi två, tills döden skiljer oss åt. ♥

Kör en till

Kör ett till inlägg till när jag ändå är igång med bloggandet. Vill gärna berätta om hela veckan efter som att jag inte har bloggat på år och dag känns det som! Men som sagt.. Ny start. Börjar från och med idag.
.
Tråkigt inlägg det här kommer bli.. Men imorse försov jag mig, ovanligt? Ja faktiskt.. Hade ställt klockan men om man glömmer ställa in dag så ställs den automatiskt in på måndag! Så ja ni.. Pappa väckte mig halv åtta, då jag brukar gå till skolan egentligen och jag hoppa upp ur sängen, slängde på mig tights och tröja och sprang till bussen, körde på gårdagens smink, som då redan var gårdagens.. Så ja haha. Snygg va jag! Med mycket smink och allt!
.
Hatar tisdagar! Vet inte men det är tråkigaste dagen på veckan.. Helt klart. Enligt mig. Inte bara pga av skoladagens schema som förövrigt är sämst! Men också för att det aldrig händer någonting på tisdagar.. Åker alltid hem, äter, sover, vaknar, äter och somnar för dagen. Varje tisdag. Och jo.. Klart man kan påverka det själv haha! Men ja, från och med lång tid bakåt så har jag ogillat Tisdagar starkt!
.
Ska inte skriva längre.. För då vet jag att ni tycker att det blir allt för tråkigt. Själv läser jag aldrig texten på bloggarna, skum-läser lite bara ibland och checkar bilder. Mer orkar man inte, och du.. Om du fortfarande läser så är du helt otrolig kan jag säga! Men som sagt, ska inte underhålla er mer. Puss hej tack för mig!
.

början på något nytt?

Hej igen! Iförrgår skrev jag första inlägget här i bloggen, bara för att komma igång lite smått, för att ha något att utgå ifrån. Vill skjuta ner myshowroom.se blir så galen! Därför bloggar jag här istället. Inte meningen att jag skulle börja så tidigt.. Men orkar inte bry mig nu.
.
Designen får vara halvklar, så som mitt utséende kanske?
.
Ungefär! Men över till vad det här egentligen skulle handla om så vill jag helst inte säga just vad men det är 3 saker jag verkligen verkligen vill glömma! Och det finns i min gamla blogg.. Därför väljer jag att öppna den här, och just för att myshowroom inte är det minsta bra! Men hoppas jag lyckas bättre med den här bloggen och håller mig ur "drama" eller det som nu har varit som gör att jag väljer att byta blogg.
.
Jag ska satsa allt och lite till för att få det att fungera iaf! Men ska inte skriva allt för mycket här nu.. Vet att det bara blir jobbigt att läsa! Men puss käraste blogg, hejdå allt gamla, hej allt nytt.



NY START

Hej alla! Det här blir en helt ny start för mig och det är verkligen det jag behöver.. För flera olika anledningar, bl.a för att jag kom aldrig riktigt igång med den förra bloggen så som min första då jag hade ca 200-400 unika läsare dagligen. Och jag har så mycket hemska "minnen" jag gärna vill glömma.. 3 saker där som jag fortfarande försöker smälta. Därför känns det bäst såhär, med en helt ny start.
.
Jag hoppas att jag kan ta igen min gamla statistik med den här bloggen! Jag ska börja blogga dagligen nu igen! En ny bra blogg med flera läsare ger inspiration om att blogga ännu mera! Så ju mer ni läser ju mer bloggning blir det!Nu ska jag till skolan! Och jag kommer nog inte blogga fören om ett tag, men behövde ett start inlägg!
Kyss!

RSS 2.0