Tro det eller ej...

Men jag har gjort det igen! 3e gången gillt! Ny blogg!
flickanlarsson.devote.se

WoopWoop

Snart kommer Julia hit! Taggar! Får se vart kvällen leder oss.. ;) kyss!
-

rika jag

Sen när blev det så dyrt att åka tåg?! har iförsig aldrig betalat för mig själv när jag åker tåg därför har jag ingen aning om vad det kostar... Men kollade nyss, shit. Är det värt att spendera pengarna på min resa..? Och åka själv liksom.. Lite läskigt, självklart ska jag ju träffa någon där! ;)

dag 2

Orkar icke vänta! Sen får jag skärpa mig och köra en varje dag.. Men, bild från sommaren.
-
jag och bästavän, du hjärta mig.

Särbarn

Tur att båda har asbra temperament. Hahaha.. Vi hade dessutom sagt godnatt typ 3 gånger var innan! Förstår oss.

lördag

Go kväll allesammans! Ligger och myser i soffan framför family guy och smsar med Filip, får se om jag hittar på något senare, men ville bara uppdatera lite mer så ni vet att jag lever osv. Puss!
-


Norrtälje nu!

Nu taggar jag vidare till Norrtälje, blogagr när jag är hemma! Puss sötnosar! ♥


dag 1

Min profil bild på facebook...

..Samma som i headern ;)


Nu kör jag!

Dag 1 - Min profilbild på facebook
Dag 2 - Bild från sommaren
Dag 3 - Bild på mig för ett år sedan
Dag 4 - Bild på min handstil
Dag 5 - Bild på en person jag älskar
Dag 6 - Bild på en minnesvärd resa
Dag 7 - Bild på någon du saknar
Dag 8 - Bild på någon i din familj
Dag 9 - Bild som påminner om gamla tider
Dag 10 - Bild på din bästavän
Dag 11 - Bild från min födelsedag
Dag 12 - Bild på någon i din släkt
Dag 13 - Bild på någon du kan lita på
Dag 14 - Bild som gör mig glad


tillbaka

Goddag allesammans! Hur mår ni? Jag mår topåpen iaf hoppas det är detsamma för er! Jag har icke haft tillgång till data, men fick det nu! Wiho! Lycka!
-
Jag sitter förövrigt och spårar med min humor! Den är toppen ibland.. Hahah orkar inte med mig själv just nu. Det bah kommer som en våg med roliga kommentarer :o stolt. Idag blir det hem till Norrtälje! Antagtligen med fem bussen i think. Inga planer, så dagen får flyta på precis som min roliga humor..
-
Men ska inte skriva långt nu... Bloggar strax, kyss!
-

Fina minnen med bff


lycka!!

DET FUNKAAAR!! Ni anar inte vilken lycka eftersom det här har stört mig de 2-3 senaste dagarna. Wiie! (ps. ni behöver inte veta vad..)

snopp

Hej hå! Ligger här i sängen just nu och små damapr på datan, kvällen spendera jag själv med en filt framför våran mysiga brasa. Runt 9 gjorde jag mig färdig för säng, såg 2 avsnitt av satc.
-
Lina kom inte ikväll men vi ses kvart över 7 imorgon bitti! taggar! Jag känner att jag klaga en del förut.. Men idag fick vi faktiskt göra sjukt tråkiga saker, det sa kockarna t.o.m själva så ja, det va tråkigt. Men samtidigt inte.. För jag och Lina har alltid kul! Bokstavligen alltid.
-
Imorgon blir askul! För det första så slutar vi en timme tidigare wihoo! Och för det andra ska vi vara med pappa hela dagen, på östergårds dock men vi ska hjälpa han med massa mat! Det är bara kul, förstår oss om vi smyger iväg och tar karameller och salta pinnar som vi gjorde idag.. :$ haha, busungar!
-
Ni kanske undrar över rubriken..? Jag säger helatiden att jag luktar snopp, vet inte varför men aa.. Och just nu gör jag verkligen inte det, kan vara för ena kocken idag luktade extremt mycket svett. Åh herregud jag och lina ville spy.. Så imorgon ska vi ställa en deodorant i hans skåp haha! (skämt dock). Men inge snopp just nu! Wiie.
-
upp tidigt tidigt imorgon och duscha! Förstår mig... Är man skabbig så är man. Men kommer ta det väldigt lugnt.. Typ pressan datan innan vi ska åka med andra ord! Blir det här för långt nu..? Känns lite som om ingen kommerorka läsa.. Hm, aja. Puss sötnosar!
-
Haha en gammal header... Vi har inga bilder på den här datan så det får bli den här, så kul att hitta gamla bilder. Fula men ändå kul!

Bror

Stolt fotograf! Simon, om du ser det här, pp NU! Saknar dig!

prao

Hejsvejs folk! Idag var det prao, jag och Lina hade lika kul som alltid, det vi gjorde var tråkigt.. Men vi gjorde det kul, båda två var övertrötta, snygga också! Men förstår oss efter denna natts sömn, vilket sömn dååå? Blev inte så  mycket.
-
Jag har förövrigt utökat mitt ticks med typ 100% efter som att ögonen knappt är öppna någonting på en dag, jag blinkar oavbrutet. Stackars folk som behöver se på.
-
Nej men det här med sömnen.. Vi somna väl runt 2 tror jag..? Och ställde klockan på 4, galna brudar! Dock så ringde inte alarmet så vi vakna i chock kvart över 7 då våran buss gick. Haha.. Men vi tog en timme senare buss och kom lite sent, men det fixa pappa.
-
Nu sitter jag förväntansfull i hela kroppen för Pappa kommer hem om typ 1 timme med donken!! Kvällen är gjord, så kommer förövrigt kanske Linow, hoppas på det. Mer sömn inatt isf.. PUSS.
-

Blogg tips!

Den här bloggen drivs av en söt tjej från Stockholm, känner henne inte faktiskt men hon verkar rolig, snäll och allmänt grym! Hon skriver på ett sätt som fångar läsare direkt! Så kolla bloggen! Klicka på bilden för att komma til bloggen!

Nu drar vi!

Nu drar vi till praoen, snaseutséende - check
-

fucking linow

Ringde nyss Lina och fråga om allt gick bra osv, och så berätta den bruttan att hon får skjuts!!! Vilket betyder att hon kommer ca 2 timmar tidigare!! Lycka!
-
Vi hann tyvärr inte prata den tiden för hon skulle springa in i duschen och hade ca bara 20 minuter på sig, men jag får fördröja tiden framför datan som jag gjort resten av halva dagen..-
-
Var ju med Emilia tills typ 3, då sprang jag upp men, skulle gått ner men jag glömde. Hur kan man glömma det..? Och hon skulle iväg sen när jag kom på att jag skulle ner, så nu sitter man ju fullt fast möglad här! Men det är lika bra det kanske.
-
Ska kanske börja göra dinner..? Med vilken mat dååååå? har i princip ingeting hemma, är inte dte minsta hungrig men kan tänka mig att linow är det! Orkar inte skriva mer, jag vill men det blir för långt..
-
my love, i love you.

jag orkar inte

En sak, har laddat i säkert 3-4 timmar nu. jag orkar inte, den fucking saken har förstört mycket, nästan allt! Dagen bland annat, fuck fb, mail och allt man skickar över.. fml.

Varning

Det syns att jag bo mitt i Stockholm va? Bland alla folk? Sönderfixad!!!
-
Orkar inte bry mig om alla ser det fotot, hur skulle ni se ut med instoppat hår, lika lite smink som jag, nyss gråtit och de kläderna..? Inte många skulle vara snygga!

ändrade planer

Allt fucka upp sig rejält så stannar hemma istället.. Men ikväll kommer lina hit och sover, imorgon är det prao med Lina på Östergårds, sen efter har vi planer, grymma planer! Nu ska jag ringa Emilia kyss!
-
Såhär snigg är jag just nu. Tårögda ögon, utkletat smink, på med skön tröja, halsduk och upp med håret, lika bra om man ändå ska vara hemma!

whenever i'm with you, i feel happy.

-

suck..

Är ledig idag och har planer faktiskt! Varför är jag uppe såhär tidigt..? Jag gick upp 6 för att fixa en sak till en person. Innan den vakna.. Suuuuck.. Det tar 100 år att ladda över till datan, men sak samma. Snart har jag det gjort! Lycka då ni anar inte!
-
Om det nu blir som förväntat... det är inge kul det här. Att ens "lycka" hänger på den här saken liksom..? Tror det blir helt OK.. Men inte som den förvänta sig. Aja.. 6 minuter kvar nu!! Bloggar senare!
-
Rawr!

ingen dator

Hej allesammans! Har inte tillgång till dator därför bloggar jag inte, gör det så fort som möjligt. Vilket blir tufft! För denna kommande vecka är jätte knasig verkligen! Men som sagt, bloggar när jag kan! Kyss.


Hemma

Tja! Nu är jag hemma hos mamma i Stockholm! Har myst lite med Tyra ett tag och ska snart hämta lillebror på dagis! Hann träffa Simon ett tag också, några minuter innan han skulle in på lektion, men det var mysigt ändååå! Nu försöker jag få tag på carla, om hon någonsin svarar..
-
Orkar inte skriva men puuuss!!

Guuud, hitta extremt gammal bild på datan!! Typ 2-3 år gammal!


Just nu

Snart drar jag! Men lite bilder sålänge!
-
haha söt.. Sak samma, ni vet redan hur jag ser ut!

Stockholm idag!

Tja, vaknade för några minuter sen, ställde mig direkt och städa runt här i huset! Nu ska jag börja göra mig i ordning sen åka till Norrtälje! Efter det blir det Stockholm! Kyss!
-

För din skull linow!

Lina bad mig nyss blogga hehehehhehehe, så tänkte dra ett litet inlägg. Kommer icke vara seriös nu för det orkar jag inte understruket till och med!!
-
Jag har nyss bakat kakor, kola kakor faktiskt. MMMMMMM. asgoda juuuw. Dock så önskar jag att lina satt här och svullna upp bredvid mig men det tar vi nästa vecka!!
-
Jag sitter förövrigt och skriver med en snigg kille som skrev till mig nyss helt random, mmmmm på det med.. Nöjd nu linow fis? KYSS
-
hihi

emilia

Hade planer för ikväll men ställde in dom! Emilia kom hit istället, vi har bakat, skrattat mer än vanligt, svepat ett helt glas mjölk i en klunk, skrattat mer, kollat filmer, ja.. Allt man kan göra. Nu måste jag ta ut kakorna ur ugnen! Puss!
-


Anna-Maja är gullig!

jag älskar dig hjärtat!

5 saker...

...Jag vill göra när jag blir stor:

1. Fixa rumpan! Den ska vara större och fastare förfan.
2. träna, bli smalare och äta nyttigare.
3. Bo med bästavän, mika landin du är hela mitt hjärta, mina andetag.
4. Ha en kille förhoppningsvis.
5. Ha mitt drömjobb + dröm lägenhet med bästavän.
-

vad hände med våran humor?


ni anar inte min lycka


gah

Dte är inte det minsta kallt i huset och jag är fullt påklädd, ändå så sitter jag och skakar för jag fryser så mycket!? Jag fryser typ inte.. Eller jo, det känns som det, som när man fryser. Typ inombords.
-
Läskig känsla.. Ville bara ni skulle veta hejdå.
-
älskar dig bästavän.

duktig tjej


Tjabba! Direkt efter skolan så ställde jag mig och städade, lagade lunch/middag någonting, är proppmätt så kommer inte äta mer ikväll. Har kanske planer, det är upp till mig faktiskt! Jag är busig jag.. Haha.
-
Men ska hoppa in i duschen i vilket fall som helst, kolla SL ifall detta blir av osv. Och vet ni!? Imorgon är det världens skönaste dag, liiite sovmorgon, sen in till Norrtälje så ska vi typ se på bio med klassen, en riktig film tror jag, inte någon tråkig skolbio, sen är det helg!! Och på måndag studie dag! Lycka!
-
Så nästa vecka är studiedag måndag, prao tisdag, onsdag, torsdag och gymnasiemässan fredag. Snacka om soft vecka! Ni anar inte hur hög min lycka är just nu!
-
Random bild från idag!

upptagen

Har varit så upptagen på sistone! Med att träffa olika folk här och där, kommer vara upptagen idag med tror jag, men kanske bloggar ändå..
-
Igår efter skolan så åkte jag hem och träffa Emilia, vi softa, käka, skratta och ja.. Hade kul, gick upp till mig laga middag, försökte få en unge att somna, hennes lillsyster. Åt och kolla på förra avsnittet av desperate housewifes, sen slagga jag hos henne! Gick hem nyss, färdig fixad osv. Ser ut som en snase men vad ska man göra.. Har man detta utséende så har man.
-
Jag och Emilia har kommit överens om att våra utséenden inte ens går att operera om, dom skulle säga typ "vi kan tyvärr inte göra något åt saken, det har gått alldeles för långt. Ni skulle kommit hit tidigare." haha.. Sant dooooock!
-
Men måste borsta tänderna och fixa mig lite till nu :$ pussipuss.
-
extremt gamla bilder men aaah..!! Utseendet..

världens finaste

jag älskar dig Gustav.

det är fel på mig..

Såhär gör man bara inte.

Jag lever!

Bloggar snart!

Innan jag drar

Tja! Tänkte bara blogga en gång till innan jag drar, ska iofs inte åka fören om en halvtimme.. Men ifall jag inte hinner blogga då så har jag det gjort nu.
-
Plattade håret ju, och nu har jag precis smetat på lite smink, men minimalt, gullig tjej.. nooot. Men man är ju tvungen eftersom operation inte hjälper i det här fallet. Men ska göra mig färdig nu :$ kyss!
-
Jag älskar dig tötis.

Vaken

Tjabba, tog en lång dusch igår kväll, så när jag vakna var mitt hår afro verkligen! Alltså bokstavligen! Sjukt.. Men det är fixat nu ;) platt, woopwoop! Idag ska jag direkt in till Stockholm efter skolan, bara hem så orkar inte fixa mig värst mycket, ska kanske träffa carla den gullisen annars bara hem och träffa familjen, men ska fixa mig mer iordning nu så puss! Bloggar strax ;)
-
Håret ♥

Simon

Saknar dig bror! Simon har förövrigt över 100 gillningar på sin pp vilket jag inte förstår hur man kan ha ens..? Jaja, poppis grabb ni vet. Saknar diiig!


B.A.R

Tja! Åkte in till stockholm, träffa upp Cynthia, Andrea, Elias och pappa, vi åkte till B.A.R en kött och skaldjursrestaurang, NOM! Haha, det var sjuuukt god mat. Jag tryckte mig verkligen full på kött fisk, sallad, Allt man kan tänka sig! Jag fick adhd-utbrott på vägen hem, storgrät, skrek, ringde till mamma.. Ja, vad gjorde jag inte egentligen? Men imorgon efter skolan åker jag dit, orkar inte vara kvar i Norrtälje.. Puss hej.

Stockholm!

Tja, håller på att fixa mig iordning för att ta bussen halv 4 mot Norrtälje sen drar jag vidare till Stockholm, möter upp pappa, Cynthia, Andrea och hennes pojkvän I think..? Hmm.. Aja, fint med svengelska. Wiho! Ida-style. Aja, kör på den nyinköpta skjortan och ett par svarta jeans, samt mina bruna klackar! Hög tajt toffs till det! Ser ut som jag vet inte vad.. Men jaja, det får duga! Puss sålänge.
-

film

Ska checka en film nu plus käka något! Blog u later!

Upptagen tjej

Haha tja, har varit upptagen hela helgen! I fredags kom tjejerna hit, vi hade hur kul som helst! Jag och my spåra lite ett tag och var extremt flummiga och övertrötta typ..? Haha älskar dig!
-
Sen igår morse, runt 10 åkte jag till Stockholm, åkte till Tyra's (min lillasyster) dop, sen efter hade vi typ "fika häng" eller vad man ska säga..? Så jag käka, träffa lite människor, sen ringde jag bff, träffa upp henne, vi gick dit, käka ännu mer, sen åkte vi till kista galleria, handla en jätte snygg skjorta! Visar kanske sen.
-
Och nu är det idag... Skulle följt med pappa till Stockholmsmässan men är så extreeeemt trött så jag klara mig inte upp imorse.. :( somna strax efter 9 igår men ändå var jag föööör trött.. Har sovit extremt dåligt de senaste dagarna.
-
Nästa vecka blir aschill! Men bloggar senare orkar icke nu, puss.
-

Hahahah bilden. Ingen förstår utom standard + mig! Älskar er!

Hos mig

Tjabba! Jag, My, Anna-Maja och Emmy sitter hemma hos mig just nu. Matilda åkte nyss hem, efter skolan åkte vi (minus Matilda) in till Norrtälje, handla middag plus massa fross, kom hem, softa, flumma, käka osv. Sen runt 7 kom Matilda hit. Då flummade vi vidare och käka ännu mera. Men har inte värst mycket att säga om denna dag! Puss!
-
älskar er!

Skolan snart

Snart drar jag till skolan, klarar av dagen sen bara vidare.. Som jag har nämnt så stannar jag i Stockholm (förhoppningsvis!!) i minst en vecka.. Men har inte ens pratat med mamma, ska göra det snart. Men nu måste jag borsta tänderna snabbt så jag inte missar bussen. Puss!
-
Haha.. Hitta en extremt gammal bild.

Film

Nu är klockan snart 5, så kollar en film sen börjar fixa mig lite halvt i ordning. Kommer vara död i skolan, men jaja, hem sen bara!

Frågor&Svar!

Lovar du att vara ärlig? Jorå!
Du heter: Ida Wigerholt Larsson
Låt just nu: Love me - Justin Bieber
Om du röker: Nej.
Beroende av: kärleeek.
Favoritkaraktär(er) i film: Samantha i Sex and the city.
Vem behöver du mest just nu: Gustav..
Vad tror folk om dig: Ingen aning.
Stämmer det: -
Vad får du oftast komplimanger för: Mitt hår tror jag..
Vad säger du för att imponera på någon: Försöker väl bara vara glad och snäll.
Hur imponerar man på dig: Jag vet inte, det mesta funkar nog.
Brukar du skratta för dig själv? Haha.. Om jag brukar.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? <3
Vilken är din favoritmålning? Inte min grej..
Vart bor du: Norrtälje och Stockholm
Trivs du där: Inte Norrtälje, men Stockholm
Äger du några converse: Ja, ett par vita.
Festar du mycket: Aldrig.
Vad har du för mobil operatör: Telenor
Är du allergisk i mot något: Tror inte det.
Har du haft sex : Ja.
Nästa mål i ditt liv: Lyckas bli det jag vill.
Hur svarar du i mobilen: Olika.. Hallå oftast.
Vem ringde du senast: Matilda
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Massor!
Antal sömntimmar inatt: Ja ni..
Sov du ensam: Ja.
Tycker du om din pappa: Jorå :$

Brukar du komma i tid: Alltid.
När mår du bra: så är jag oftast kär eller med bff.
När blev du fotad senast: Igår!
Vanligaste färg på dina kläder: Allt möjligt!
Vad tycker du om fötter: Uäck, äckliga.
Är du smart: Verkligen inte.
Är du aktiv i skolan: Nja..
Vem/vilka saknar du just nu: Gustav, Mika, Matilda och Lina.

Favorit dryck på morgonen: Proviva, helst inget.
Rakar du benen: Yes!
När brukar du gå och lägga dig: runt 1-3
Är du blyg: Inte det minsta..
Vill du hellre ha mail än brev: Nja.. jag vet inte. 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja absolut.
Har du spytt offentligt: Aldrig.
Har du varit full? Nej.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Runka!!
Använder du stjärnor eller kajal: Kajal antar jag ibland.. Men inte typ emo-stil.
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Mika, Lina, Matilda, familj och Gustav.
Är du nöjd med ditt liv: Inte det minsta.
Om inte, vad vill du ändra på: Massor.. Oräkneligt.
Är du bortskämd: Haha nej verkligen inte.

klar

Nystädat rum, nybäddad säng, nyvikta kläder, nypackad väska, och ett nytt utséende skulle sitta fint.. Men det kan vi ju tyvärr inte göra något åt.
-
Som ni kanske märker har jag dygnat, b-u-s. Nu är man säkert död.. Men vad ska man göra om man sover hela dagen? Imorgon kommer vara en seg dag i skolan, men sen ska jag bara hem till Stockholm, skiter i mina planer orkar inget nu. Stannar i Stockholm i minst en vecka.
-
Där känner man sig verkligen hemma till skillnad från här.. Visst känner jag mig hemma här men inte på samma sätt, jag mår så mycket bättre i Stockholm.
-
Funtar på att ta en dusch.. Vad tycker ni? Hmm.. När jag går upp 5 brukar jag duscha på ca 40 minuter så hinner håret precis torka innna jag drar, så kanske ska köra en snabb dusch på 20 minuter sen fixa sönder sig? Naaaat.
-
Ska i princip vara osminkad imorgon. Orkar icke bry mig om vad folk tycker om detta utséende, ni kanske undrar vilket utséende men jaja, nu ska jag gå och ta 4e glaset mjölk och fortsätta lyssna musik! Puss
-
haha hitta en jätte gammal bild! Hemsk men vafan, varför inte bjuda på sig man ser ändå ut som en snase.

intressant fakta

Förutom all drama ett inlägg ner går jag runt i mitt rum, städar och dricker mjölk. Livet kan inte bli knasigare just nu.. Haha det är verkligen så. Sov flera timmar idag efter skolan, så är aspigg just nu! en känsla!! Första känslan på länge denna dag. Ni måste läsa inlägget under för att förstå! Men jaja, tillbaka till mjölken och städningen antar jag. Puuuuss!
-
Vilket utséende helt ärligt, inte ens kul.

Nattbloggning - tomma ord

För det första förlåt pappa, vet att du kanske ser det här. Men nu måste jag ärligt talat skriva av mig, den senaste tiden har varit skum. Jag har inte varit lik mig på något sätt alls.. Inte det minsta, ena stunden deppar jag över dig, andra stunden åker jag in till Stockholm på kvällen, är ute hela natten, skrattar, har kul och bara lever livet så som en tonåring kanske borde göra (inge alkohol eller något inblandat). Vilket inte ens är likt mig, ofta sitter jag hemma om kvällarna, skrattar åt allting med vännerna eller gråter helt ensam. För under mitt liv har jag gått igen en sak, som blev stor, större, större, sen det har man blivit utnyttjad av. Man har liksom blivit den personen, har svårt att säga nej och sätter mig oftast i en viss situation. Jag har aldrig sett hur folk behandlat mig, aldrig.
-
Idag känns det som om allting, det jag aldrig har sett annars, som om allting bara slängdes på mig. Som om min kropp/hjärna eller vad det nu är (..?) insåg att jag passerade gränsen för länge sen. Långt över gränsen, då menar jag verkligen långt. Jag har aldrig sett mitt liv på det sättet, jag har tänkt att det är standard. För det är sånt jag tar, det är sånt jag alltid har tagit. På så sätt har jag aldrig gjort något åt det, hanterat det eftersom jag inte vet hur. Vilket jag inser nu suger.
-
Det gamla kan jag inte göra något åt, bara låta vara. Sånt här kanske man inte berättar för bloggen men det har funnits säkert 3 tillfällen då jag verkligen inte velat leva, då jag hellre hade dött. Ja, så är det kanske. Nu vill jag inte dö, bara glömma allt som vanligt, skita i allt skit och börja om så gott som möjligt. Men hur bra är det egentligen när man bor ute i Norrtälje, träffar samma människor varje dag, kommer till samma hem varje dag, samma skola, samma Norrtälje. Samma allt. Jag tänker göra det bästa utav det har och flytta till mamma ett tag nu tror jag, visst kanske det uppstår bråk osv där. Men hellre det än det liv jag lever just nu..
-
Jag kanske bara låter deprimerad, men just nu känner jag ingenting. Ärligt, jag känner varken hunger, törst, trötthet, gladhet, jag känner mig inte ledsen, sur, deprimerad, eller ja, vad som helst. Känner ingen känsla, och det är just det som är så skumt.. Har aldrig, verkligen aldrig känt såhär förut.
-
Igår gick jag emot hårt mot den personen jag tror jag älskar, hur kunde jag det? Jag har inte varit mig själv på sistone, livet är inte alltid rättvist. Det här är inte heller bara för jag inte är älskad tillbaka utan för att så mycket har ändrats på bara 2-3 dagar nåonting. Det är säkert normalt i tonåren men vad ska jag säga? Det här är något extremt det vet jag. Något är riktigt fel. För jag har verkligen alltid mått piss och det har verkligen slitit mig i bitar, just nu känns det som om jag har läkt ihop eller vad man ska säga, som om jag ställer mig upp igen för första gången på år.
-
Läskig känsla men ändå coolt, jag kan säga ifrån. Det har jag inte gjort på länge. Jag inser verkligen hur mitt liv har varit förut, det jag verkligen inte såg då ser jag så klart nu. Och jag kan inte fatta att jag inte såg det förut. Jag vet inte om jag ska vara glad, ledsen, sur eller deprimerad just nu. jag kanske är nöjd just för att jag har blivit 1000 gånger starkare, men jag känner inte det. Jag känner mig som någon, det är första gången på Länge.. På flera år faktiskt. Men självförtroendet försvann ju helt någonstans i unga tonår. Innan det har det varit jobbigt hemma och jag har aldrig riktigt hitta mig själv.
-
Men det är exakt det jag just har gjort.. Dessa bitar som folk bara slitit ifrån mig har kommit tillbaka och läkt. Allt är inte bra. Allt är normalt.. Det känns inte bra, men inte heller dåligt. Jag vet inte vad jag känner, jag har ingen aning. Jag har aldrig, verkligen aldrig känt såhär förut. Mycket funderingar kring någonting som inte ens existerar.. Men så är det kanske ibland?
-
Nu har jag skrivit i säkert 10 minuter! Skriver extremt snabbt, känslor osv.. Det tackar jag ADHD:n för. Men ska inte skriva mera, bara åta allting flyta på nu som jag borde gjort för länge sen. Ingen har antagligen läst såhär långt men om du nu har det.. Grattis! Haha, men ska äntligen sluta skriva så du slipper läsa ännu mer..
-
Ps. vet inte om jag tar en pause från bloggen. Antagligen en tag. Kommer säkert något litet då och då.. Men det märker ni ju när det verkligen gäller. Puss människor, tack för er som tog er tid att läsa detta! Det betyder mycket fast det inte ens är menat som stöd på något sätt. Puss puss puss!
-


f*itta

Allt och alla kan gå och ta sig just nu ärligt. Ursäkta språket men jag är så himla sur på känslolösa personer som inte har någon f*cking aning om hur mitt var, är eller vad som händer. Sluta lägg er i, sluta försök vara roliga. Ni kommer ingenstans med det. Denna värld, detta folk.
-
Jag orkar inte, jag vill släppa allt bakom mig, flytta någon helt annanstans och bokstavligen glömma allt bakom.
-
Känner motsatsen just nu..

en gång i tiden

Du har allt, jag har inget.
-
Klart man tänker tillbaka på den tiden som var då, när allt var bra.. Nu får man tänka sig för, för varje ord man säger.

ni är det bästa som finns

Ni fyller den tomma delen i mitt hjärta, ni är bäst. MatildaEkestolpe&LinaAndersson.
-

Snopp

Har sovit hela dagen, men orkar inte blogga nu, hejdå.
-
Älskar dig!

dagens outfit

Nu drar jag! Eller aa.. Om några minuter. Puss!
-

Fixar håret!

Ska bara fixa håret sen kan jag dra mot bussen! Bloggar nog inte mer innan jag drar, men man vet ju aldrig. Det märker ju ni isf! Puss.
-
Sten seriös på alla bilder.. Förstår mig.

allt har sitt slut

Tiderna med dig var en av de bästa tiderna i mitt liv. Men allt har sitt slut någon gång.. Jag önskar att vi var där igen, just där. Dagarna vi åkte upp till ditt landställe, skratta, frossa och hade kul.
-
Underbarare människa finns inte, då får man leta väääldigt länge. Jag har inte hittat någon, är det ett tecken på att det inte finns?
-
Vad som än händer kommer jag alltid älska dig hanna..
-


Vaken och nyduschad

Tjabba! Vaknade 5 som jag sa, hoppa direkt in i duschen och guuud va skönt det är att stå där på morgonen.. Men iaf, stod där i ca 40-50 minuter. Hoppa nyss ut, och ja, nu väntar jag bara på att håret ska torka.
-
Borde egentligen äta medan.. Men jag har extrema problem med att äta på morgonen. Intressant information? Hah.. Känns inte som det. Men vad ska man skriva? Har brist på ord.
-

Sängen nästa!

sååå! Nu blir det sängen då, upp 5 imorgon för jag måste duscha.. Förstår mig, sönder fixad när man ska till roslgsskolan. Hahaha.. Detta utséende går inte att fixa till. Aja, som sagt, ska lägga mig i sängen nu och smsa lite, puss!
-

går vi verkligen i nian..?


du anar inte hur mycket jag älskar dig

Lina kom ju till mig idag som ni vet..? och ni anar inte hur mycket jag älskar min ängel. Älskar idag på bussen..
-
Lina - hejdå tjejer, ska gå av nu.
Ida - vill du ha krämig pasta?
Lina - jag sitter kvar.
-
HAHA, min brud det.. Vi hade som vanligt roligt så vi grät. dagen största skratt är nog, "pung varje dag" förstår icke våran humor.. men kul hade vi. Älskar dig världens bästa!
-
För snygga för att visas.

kärlek!

It’s the most beautiful time of the year
Lights fill the streets spreading so much cheer
I should be playing in the winter snow
But I'mma be under the mistletoe

I don’t want to miss out on the holiday
But I can’t stop staring at your face
I should be playing in the winter snow
But I’mma be under the mistletoe

With you, shawty with you
With you, shawty with you
With you under the mistletoe

Everyone's gathering around the fire
Chestnuts roasting like a hot July
I should be chillin' with my folks, I know
But I’mma be under the mistletoe

Word on the street santa's coming tonight,
Reindeer's flying in the sky so high
I should be making a list I know
But I’mma be under the mistletoe

With you, shawty with you
With you, shawty with you
With you under the mistletoe

With you, shawty with you
With you, shawty with you
With you under the mistletoe

Eh, love, the wise men followed the star
The way I follow my heart
And it led me to a miracle

Eh love, don't you buy me nothing
I am feeling one thing, your lips on my lips
That's a very, merry Christmas

It’s the most beautiful time of the year
Lights fill the streets spreading so much cheer
I should be playing in the winter snow
But I'mma be under the mistletoe

I don’t want to miss out on the holiday
But I can’t stop staring at your face
I should be playing in the winter snow
But I’mma be under the mistletoe

With you, shawty with you
With you, shawty with you
With you under the mistletoe

With you, shawty with you
With you, shawty with you
Shawty with you, under the mistletoe

Kiss me underneath the mistletoe

Show me baby that you love me so-oh-oh

Oh, oh ,ohhh
Kiss me underneath the mistletoe,
Show me baby that you love me so-oh-oh
Oh, oh ,ohhh


där fick my till det

(även om den är snodd) såhär lyder det:
Being a real man dosen't mean you sleep with 100 girls. It means you fight for 1 girl even when 99 others are chasing you.
.

Those feelings..

It all comes back.. Those feeling i used to feel. Now i know.

Min finaste ängel

Min finaste åkte nyss hem, sorry att jag inte har bloggat men försover mig varje dag.. Men kom hem efter skolan med Lina, vi åt, snacka om fredag och skratta oss till tårar. Ni såg filmen? SÖTA.
.
Men nyss åkte hon hem.. fan va ledsen, men imorgon ses vi igen, wooopwoop!
.
Jag älskar dig finaste!

pung varje dag


jag orkar inte..

du kom tillbaka direkt, men försvann lika snabbt. Jag vet att jag bara klagar helatiden.. Men ärligt, jag orkar inte.
.
Det räckte väl med en..? Men vad förväntar jag mig..? Jag fattade att det här skulle hända, det som pågår nu, bara inte så fort. Och jag orkar inte längre.. Jag vet inte vad jag ska göra.
.
Allt var så mycket bättre när du var med i bilden..

jag älskar dig

Hej drömutséende.

Så långt kom jag

Har inte kommit mycket längre alls än vad ni ser på bilden i inlägget nedan, fan. Fastnade där, förövrigt har en sak hänt, som förstör aaaaallt! Aja.. Hoppas på det bästa.
.
En söt bild på mig och bff  från typ ett halvår tillbaka.. FAN va skabbig jag är. Ser inte ut som jag har hår, men den dagen rymde jag hem ifrån ska ni veta. Yes, jag hade precis duschat, slängde på mig kläder och satte upp håret i en ful bulle och sprang ut, så skabbig..

Har fastnat..

Det här är skit svårt!! Gah..
.
Jag har precis börjat, och ja.. Det här är bara början det kommer säkert ca 6 papper till minst.. Kul. Kommer inte ha tid över till NO och Engelska.. Det här suger.

Plugg, plugg och mera plugg.

Tja igen! Först en sak jag glömde säga i förra inlägget, jag kom nyss hem! Därför har jag inte bloggat något fören nu! Känns som alla antecknar..
.
Men jaja, jag kom inte hem tomhänt, utan med plugg till NO-prov nästa vecka, SO-redovisning nästa vecka (vilket är typ provet..?) plus lite engelska på det! Kan inte bli bättre! ELLER?
.
Skulle kunna tänka mig en roligare dag men jaja.. Bara lite mat i magen sen kommer nog resten flyta på! Inge misstolk här nu va..? haha. Men puss!
.

Bus!

Tja! Det "buset" vi planerade igår var att tjejerna kommer över på fredag och vi ska ha taco middag, MUMS! Men absolut mest kul!
.
Vi kommer förhoppningsvis spåra som vanligt, våran humor är mer än bra. Mer än bäst till och med! Taggar! WoopWoop! (Ps: jag är inte seriös med "woopwoop" haha.. Aldrig)
.

inspiration

Eller vad säger ni? för snygg för att visas btw.

vi är coola!

Jag älskar dig bästavän.

Jag älskar er

Hej allra först och förlåt! Jag har verkligen inte haft tillgång till någon data, i torsdags åkte jag ju till stan, busa MASSOR och sen har jag varit i stan hela helgen, har varit ute hela dagarna och åkte direkt där ifrån till skolan idag, så lång resa.. Men nu vet ni varför jag inte bloggat.
.
Idag efter skolan så kom Julia, Emma, Lina och Matilda hem till mig, vi frossa, dansa och hade kul! Jag älskar er tjejer, mer än ni anar! ♥ Vi har planerat lite bus förövrigt, ovanligt! ♥
.
Men ja, det är nog det mesta! Pappa kommer hem om ca en timme då hämtar han mig sen åker vi och handlar lite allt möjligt, imorgon är det en ny dag med mina finaste vänner, och jag längtar så. Ni gör livet så mycket bättre brudar! ♥
.
Snygga..

Nu drar jag!

Taggaaaa!

taggar till!

Hade planerat att ligga hemma och gråta ikväll.. Men drar till Stockholm och träffar Carla, så taggar vi till Simon tror jag..? Sen blir det hem igen imorgon eller idag och träffa världens bästa vänner, Lilly och Tilly.
.


gårdagens bästa

Gårdagens bästa..
.
Måste varit när Gustav armbåga mig i ansiktet.. Hahahah, då dog jag av skratt. Men har en bula i ansiktet.
.
Och så kittla han mig, då råka jag slå till en sak :$ så sa han, "du får vara öm om den" då sa jag, "du får vara öm om mitt utséende" (för han precis hade armbågat mig) så svara han "du ska inte säga något om att vara öm om någons utséende" hahahaha.. För jag bokstavligen misshandlar han när han kittlar mig..
.
Tråkig fakta som för mig är minnen..
.

ni ♥ mig

Jag älskar er så jääävla mycket tjejer, världens bästavänner. Alla våra fina minnen tillsammans..
.
Vi springer till bussen som går om 7 minuter för att komma till Norrtälje och handla chips och dipp, när det tar en kvart om man går snabbt.
.
Vi går in till Norrtälje för klockan är mitt i natten och bussarna inte går för att hinna till donken som vi olyckligtvis missade med typ en timme..
.
Springer över avspärrade byggarbetsplatser för att rädda våra liv, men ändå håller på att dö för man får typ hjärtattack med våran otroligt bra kondition.
.
Busar med grannarna.
.
Ja, det finns så mycket.. Men busiga är vi allt. Och världens bästa gäng.
.
Sönderfixade och ändå ser vi ut som snasar ♥ kärlek till detta utséenden

snopp

Ja ni.. Varför jag inte bloggar just nu är för att jag mår piss. Jag luktar snopp, ser ut som en snopp, saknar bästavännerna och gråter över en person. Bloggar när det känns bättre..
.

tårar

Lyssna på de låtar som får dig mest ledsen, som du fylls av mest minnen. Tänk på den personen som du älskar allra mest, tänk sen på att du aldrig mer komma få höra den personens röst, att du aldrig kommer mer få se den personens namn på displayen, att du aldrig mer kommer få röra eller se den personen. Att verkligen allt är över.. Till den sorgligaste låten du vet. Det är det jag gör..

Vad hände?


-

Jag har helt ärligt aldrig mått så bra som när jag är med dig, aldrig. Och jag kommer förhoppningsvis aldrig få känna den känslan igen. Jag inser inte fören nu vad jag har förlorat och tårarna forsar.
.
För en gång skull så vet jag vad jag känner, men det behövs inte längre. Nu vet jag vad jag måste känna, men det är raka motsatsen.. Fan..
.

Sorry

Har inte haft tillgång till någon data! Igår blogga jag snabbt ju, men inge mer än så. Imorgon är jag hemma hela dagen, helt själv. Ska bli såååå skönt eftersom jag har varit upptagen dom andra dagarna.
.
Idag var jag hos Gustav, sen åkte jag bara hem och nu är jag hemma. Puss hej.
.
Bild från igår när bästis va här!

Bakdags

CHECK!
.
Nu ska jag och Bff take a bake! Vad är det för fel på mig..? Men iaf, nu ska vi baka sen frossa! Bloggar sen sötnosar! Kyss!
.

RSS 2.0